Gambar Optik

Gambar Solar Post Top Light SLL-09-10

 

Gambar Solar Post Top Light SLL-09-11

Gambaran Aplikasi

Kita ngarep-arep desain sing cangkang lampu iki kaya marmer,

lan halo ngubengi kolom marmer kanggo madhangi lingkungan.

Teknologi inti Sresky

Pengulangan produk energi anyar terus-terusan

menehi motivasi kanggo nggawe terobosan ing pangembangan produk lan teknologi

Teknologi inti Sresky

Detail produk

Pengulangan produk energi anyar terus-terusan

menehi motivasi kanggo nggawe terobosan ing pangembangan produk lan teknologi

21 图标Kutha anyar / Komunitas anyar / Highway / Sistem lampu dalan pinggiran kutha anyar sing digunakake kanggo sumber lampu LED.

21 图标Instalasi ing kutub karo pole-top lan lengen lateral utawa cagak-jinis pecut karo terminal ukuran ø 60mm utawa ø 76 kanggo ø 100mm adaptor.

21 图标bahan utama ing aluminium; braket baja tahan karat.

21 图标Ora ana dispersi munggah saka fluks cahya.

21 图标Kenyamanan visual sing dhuwur.

21 图标 Paket baterei duwe metode insulasi panas lan deteksi suhu kanggo ngisi daya lan proteksi suhu.

21 图标Optik ngasilake dhuwur (kanthi lensa optik polimer lan distribusi cahya seragam).

 

21 图标 Ora ana risiko foto-biologis. Luminer iki ana ing "Kelompok Bebas" (ora ana risiko sing ana gandhengane karo sinar inframerah, biru lan sinar UV) miturut EN 62471:2008.

21 lambang Luminaire bisa diprogram ing saben urutan.

21 lambang Luminaire diwenehake ing telung langkah mode Midnight lan bisa madhangi kanthi otomatis dening sensor sinar.

21 lambang Overvoltage lan pangayoman Overtemperature.

21 lambang Sistem kontrol aktif (teknologi ALS, paten kanggo penemuan No. 201710713248.6) ngganti intensitas saiki supaya bisa njaga wektu cahya luminaire sanajan ing cuaca sing abot banget.

21 lambang Modul LED, pengontrol, paket baterei bisa diganti kanthi mandiri.

21 lambang Kabeh ngawut-awut external digunakake ing SUS304 stainless steel.

Informasi Product

Gambar Solar Post Top Light SLL-09-15

Cara Instalasi

Gambar Solar Post Top Light SLL 09 30

Produk liyane

Kirim Pitakonan Panjenengan

Kita bakal ngubungi sampeyan sanalika entuk pesen.

    Cara kerja sama

    OEM / PotonganprojectDistributorOthers

    Lampu Lanskap Surya SLL-09

    Gambar Optik

    Gambar Solar Post Top Light SLL-09-10

    Gambar Solar Post Top Light SLL-09-11

    Gambaran Aplikasi

    Kita ngarep-arep desain sing cangkang lampu iki kaya marmer, lan halo ngubengi kolom marmer kanggo madhangi lingkungan.

    Detail produk

    21 图标Kutha anyar / Komunitas anyar / Highway / Sistem lampu dalan pinggiran kutha anyar sing digunakake kanggo sumber lampu LED.

    21 图标Instalasi ing kutub karo pole-top lan lengen lateral utawa cagak-jinis pecut karo terminal ukuran ø 60mm utawa ø 76 kanggo ø 100mm adaptor.

    21 图标bahan utama ing aluminium; braket baja tahan karat.

    21 图标Ora ana dispersi munggah saka fluks cahya.

    21 图标Kenyamanan visual sing dhuwur.

    21 图标 Paket baterei duwe metode insulasi panas lan deteksi suhu kanggo ngisi daya lan proteksi suhu.

    21 图标Optik ngasilake dhuwur (kanthi lensa optik polimer lan distribusi cahya seragam).

    21 图标 Ora ana risiko foto-biologis. Luminer iki ana ing "Kelompok Bebas" (ora ana risiko sing ana gandhengane karo sinar inframerah, biru lan sinar UV) miturut EN 62471:2008.

    21 lambang Luminaire bisa diprogram ing saben urutan.

    21 lambang Luminaire diwenehake ing telung langkah mode Midnight lan bisa madhangi kanthi otomatis dening sensor sinar.

    21 lambang Overvoltage lan pangayoman Overtemperature.

    21 lambang Sistem kontrol aktif (teknologi ALS, paten kanggo penemuan No. 201710713248.6) ngganti intensitas saiki supaya bisa njaga wektu cahya luminaire sanajan ing cuaca sing abot banget.

    21 lambang Modul LED, pengontrol, paket baterei bisa diganti kanthi mandiri.

    21 lambang Kabeh ngawut-awut external digunakake ing SUS304 stainless steel.

    Informasi Product

    model SLL-09
    Solar PanelLaminasi kaca monokristalin
    Tipe baterei18650 NCM
    Pengisian suhu kontrolYES
    CCT4000K
    Fluks cahya maks2000lm
    Sudut PIR120 °
    Jarak PIR5m
    diameterΦ60
    Instal dhuwur / Jarak Max3m / 14m
    IPIP65 / IK08
    Suhu ngisi0 ~ 45
    Suhu suhu-20~+60 ℃

    Cara Instalasi

    Gambar Solar Post Top Light SLL 09 30

    Produk liyane

    Kirim Pitakonan Panjenengan

      Cara kerja sama

      OEM / PotonganprojectDistributorOthers

      Gulung menyang Top